Pinsamt

Skrivet den 2008-09-11 kl 22:17:43 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink



"Några jag känner ville ha Robin Hood sången (från Kevin Costner filmen) som ingångsmusik. Kantorn var inte helt säker men de förklarade osv. När han sedan stämmer upp ingångsmusiken i kyrkanspelar han den från disney-filmen; "... Jodiladi jodiladi hoppsan vilken dag" ... vad göra! Brudparet fick gå in till den musiken under många leenden och lite skratt. Kantorn kom efter vigseln mycket nöjd fram till dem och berättade att han haft lite besvär men sedan kommit på att barnen hade en Robin Hood skiva och lärt sig den därifrån...".
"Nynnar"


"Jag hörde talas om ett brudpar där brudgummen i slutet, när man ska knäböja på det där kuddstaketet (vad katten heter det, ni vet framför altaret?), fick för sig att det var meningen att han skulle lägga pannan på kudden. Bruden fick knacka honom på axeln för att få honom att ställa sig upp på knä istället".
"Modestysnake"


"En psykisk sjuk kvinna kom in i kyrkan och ställde sig bredvid bruden. När de bad henne gå därifrån började hon skrika/ropa och efter ett antal försök så gav de upp. Under hela vigselakten stod brud, brudgum och en främmande kvinna framme hos prästen!"
"Okänd"


"En kompis mamma är präst. Hon berättade om när hon skulle viga ett par en gång... Så när de skulle gå in i kyrkan blev de så nervösa att när prästen knäböjde framme vid altaret så gjorde paret likadant, fastän de bara hade hunnit halvvägs i gången. Prästen började så smått vinka till dem att de skulle börja gå men de missuppfattade henne och gick på knä hela vägen fram till altaret."
"Smurfan

Kommentarer
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: