Vett o etikett

Skrivet den 2009-05-23 kl 13:36:32 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Vett och etikett

vid planering och genomförande av svensexor och möhippor

1.lämpliga datum

2.vad man tycker att det får kosta

3.lämpliga aktiviteter


Vad gör man när man inte kommer överrens med dom övriga när det gäller datum?

Så här är det: Vi säger att det handlar om 20 per. 16 har kommit på ett datum dom kan. Den som håller i möhippan har meddelat att bruden kan inte det datumet för hon e bjuden på ett annat ställe. Hon som håller i möhippan, är bjuden till sin bästa kompis 0a fest.

Men brudens blivande familj är dom 16 per som har bestämt det datumet. Plus bestämmt vad som skall göras. Dom vill bowla, ja ni hör BOWLA som man gör en tråkig söndag med sina barn. Det vill dom göra på en möhippa.

VAD HADE NI GJORT ????

Hade ni skitit i vilket, och fixat en annan möhippa för bruden med dom andra 3.  Hade ni skitit i er bästa väninnas födelsedag för att brudens blivande släkt kan då? Jag kan tycka att det är så egoistiskt att skita i att bruden  faktiskt  är bortbjuden den dagen med sina vänner. Tom skita i att den som håller i möhippan inte kan den dagen plus att dom verkar inte vilja göra saker för bruden utan just för dom själva.

Vill du att han ska laga mat hos dig?


Kommentarer
Miss S

ja varför inte...var kan man hyra honom och vad kostar han?...e han ful så får han behålla masken på...och vad ingår förrutom matlagning:)



hmmm...förstår inte riktigt vad det e du vill att man ska svara på angående mähippan..verkar lite förvirrande...men om jag fattat rätt så ska väl bruden vara med på möhippan för annars e det väl ingen möhippa..eller har jag fel?

2009-05-23 @ 21:30:59
URL:
Namn:


E-postadress:


URL/Blogg:


Kommentar: