My 3år

Skrivet den 2011-02-28 kl 22:29:43 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

3år idag…

Idag fyllde/fyller My 3år..


Det har vi firat med ett litet kalas igår för henne. Det blev lite presenter och hon blev överlycklig.

Men jag tror det är fel på mig, kanske på oss.. För alla utan Maggan med sina barn tackade Nej till kalaset. Ja dom skulle jobba dag/kväll, inte pallade..Ja jag skiter i vilket. Eller gör jag det?!?!


Antagligen inte för det har stört mig enormt mycket. Besviken är jag. Ja riktigt besviken och ledsen. Verkligen ledsen över att ha en sådan släkt..Men dom stör väl sig på mig med för något, men vad vet jag inte..


Idag skrev en syster på bloggen Grattis till My jo hon kan ju läsa det( men bättre än att vara tyst).Maggan med barn ringde och sjöng till henne. Men sedan var det tyst från övriga i släkten. Lana ringde och sjöng..

Mig behöver ingen jävel fira, för jag skiter faktiskt i vilket. Men mina barn tycker jag är så JÄVLA dålig stil. Vi springer på vart enda kalas, dop mm.. Men vem kom till oss…Jo Maggan, Linn o Emmy.

Vi hade jätte mysigt men jag tycker ändå att det är för jävligt och sedan inte ens gratta henne…

Dom stora tjejerna förstår när jag talade om att ingen skulle komma på deras kalas, men My som har pratat om sin födelsedag sedan Nyår förstår det inte…


Min mamma är ju inte ens värt att nämna hon gratta inte ens My förra året så henne hade jag ju inte förväntat mig alls, hon har ju inte ens hälsat på sina barnbarn sedan Maj år 2009..


Fy fan va jag är besviken och ledsen…

Sötnosen...Måste ha varit jobbigt att blåsa ut ljusen...

Silladag...

Skrivet den 2011-02-28 kl 15:42:32 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Imorse ringde klockan kl 07.. Jag steg upp lämnade My på dagis, efter 3 veckor hemma.

( Undrar hur många dagar hon kan gå där denna gång)

När jag kom hem, tog jag mitt kaffe, och åt frukost och skulle starta med jobb.. Men jag vet inte vad som hände, jag bara bestämde mig för att NEJ jag tänker fan inte jobba idag. Idag ska jag bara njuta av ensamheten. Har inte varit ensam på 3 veckor , så dagen gick ut på att städa Mys rum i lugn o ro. Titta i tidningar, satte mig o smyckade lite..Bara gjorde INGENTING och allting jag tycker om att göra... Så skönt..

 

Vägrat öppna mailen, tittade inte på min mobil när den pep utan gick och stängde av ljudet för jag orkade inte läsa alla sms, ingen dator alls på faktiskt, fören kl var 1450 och det var dags att gå och hämta My. Då gick jag in en sväng på FB och sa Hej.. Annars undrar väl vännerna där vad jag sysslar med..

Så nu är hon hämtad och jag ska vara mamma tills snäckan går och lägger sig..

DET VAR MIN DAG o skön va den…


Del 2

Skrivet den 2011-02-24 kl 14:30:49 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Lite roligt från Dennis blogg...

Här kommer en klassiker till som barnen tycker är fruktansvärt rolig..Silla slår sig och skriker AJ SOM FAN sa han som sket i vasken... Äuhm älskling jag tror det ska vara "det löser sig sa han som sket i vasken".._Bloggen är ju helt ny så Silla vaktar sin tunga ganska så mycket. Så det finns inte så mycket att skriva om just nu, men det var en liten incident på ikea idag när jag köade i restaurangen. Jag stod alltså i kö medans Silla letade bord, och när hon hade hittat ett och installerat lillan i en barnstol så skriker hon tvärs över restaurangen: DENNIS TA EN KOTLETT RAND TILL MIG.. Jag: ???? VA?? Silla: KOTLETT RAND... Jag: kollar på menytavlan hittar kotlettrad, och tänker det måste vara den hon menar....

Vår dotter tycker om att fjanta sig och spexa med mössor. dom åker av och på hela tiden, och Silla skrattar och säger till mig : Titta som hon pjexar med mössorna.. Givetvis så dör jag av skratt och frågar flera gånger vad lillan gör. Hon pjexar säger Silla och tittar på mig som om jag vore helt retarderad.. 


Det finns många fina gamla svenska talesätt som man kan använda sig av i olika sammanhang, men ibland så blir det bara helt fel speciellt om man blandar ihop lite olika talesätt..


Som när vi har en ganska livlig diskussion, och jag kommer med en hel del övertygande argument, och jag känner att denna diskussion vinner jag för en gångs skull. Så efter att ha argumenterat i en evighet i det självklara att jag har rätt så säger Silla "det där är bara sicksack från dig". Jag dör diskussionen dör tiden stannar jag frågar vad sa du? Silla svarar: sicksack du snackar sicksack.. Jag:??????? Silla: (något lågmäld) sicksack heter det inte så? Jag: Älskling jag minns inte vad vi diskuterade längre, men jag tror att du menade snick snack. Silla: ja så heter det nog.. Så den livliga diskussionen förvandlades till asgarv istället......


En helt vanlig dag..

Skrivet den 2011-02-24 kl 09:41:34 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Idag var det min tur att få feber…

Jag e glad att blogg.se kommer att få en map till iphonen så man kan blogga mer. För det är inte alltid man orkar sitta vid datorn..

Typiskt att jag blir dålig när flickorna ska ha vars en kompis sovande här idag.. Men alvdon och glatt humör hjälper har jag hört ;-)

Sitter o tittar på sommarkläder ohh va snygga jag hittar…

Nu ska jag krypa in till Mysan o väcka henne så inte hon sover hela dagen..

Ha en bra dag…När alla e friska här ska jag ha en dag hos frissan..
Ska kanske öppna mailen senare idag, vågar knappt där är väl en 200 olästa mail...


Karaff

Skrivet den 2011-02-23 kl 22:58:43 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Har egentligen inte så mycket att skriva idag, för allt är som vanligt..Vanligt här hemma är att det är fortfarande ett sjukhem, men att Krille kom o var här idag i sjukstugan. Men han skulle träffa doktorn kl 13.30 så då kom han redan tidigare..

Ken har varit på kul i fem, annars är det inget nytt alls..

Flickorna ska ha kompisar som sover över imorgon och det är ju jätte roligt för dom..

Jag har bestämt mig för att börja samla på snygga karaffer, till mitt vitrinskåp som jag ska köpa längre fram. ( kan det vara åldern som gör att jag tycker det e super snyggt)

Ja sedan ska jag göra en lista inte 99saker..Utan 25 saker jag vill önskar göra innan jag dör..

Nej nu är jag super trött, har varit det hela dagen..Tror att det handlar om att jag inte gör någonting.

Ja diska, städar är med barnen mm men inget annat liksom och då blir jag trött o hängig..

Jag älskar snö och tycker det är jätte mysigt att det snöat idag, men jag längtar ändå till sommaren bara för att Mysan ska hålla sig frisk..

Nej nu kan jag inte tänka längre…NATTI…

Sparar /samlar ni på något särskilt?PS!!! Glöm inte bokrean...


Så söt...

Skrivet den 2011-02-23 kl 13:24:54 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Titta så söt kille..

BigBrothers

Skrivet den 2011-02-22 kl 21:13:47 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Ibland är det rättså skönt att fly lite från sitt riktiga liv och titta in andras… TYP BigBrother.

Jag tycker det är underhåll på lägsta nivå, men älskar att följa det. Förr så hade jag det på live dygnet runt ( nu överdrev jag men nästan) men nu FÅR JAG INTE.  Sambon tycker att jag har ett liv..

Hmmm…Liv…. Det kallar inte jag det att vara hemma med sjuka barn hela tiden..

Att gå ut o ställa sig i -10 och röka.

Att inte ha Big Brothers på live..

Ja listan kan göras lång…

Ja så jag för nöja mig med att skriva om att jag vill titta på det dygnet runt men inte göra det..

Så många som säger vad e det för ett jävla program än då sitter dom och tittar på det..

Varför säger man så då?? Varför klagar man men ändå tittar??

Jag har alltid älskat det, och önskar att dom hade haft lite äldre medän20 åringar.. Men jag älskar att följa det och titta på det…

MEN DET GÅR INTE HÄR HEMMA NU… HÄR ska vi umgås på  kvällarna..Imorgon ska Ken på kul i fem... har riktigtur att Flickona är här så dom kan passa mysan edansjag lämnar honom så jag slipper dra ut Mysan nu när hon e dålig igen...
LÄNGTAR til lvåren när hon kan hålla sig frisk...På samma gång som jag älskar SNÖ...
Idag ha det snöat men så lite så det var trkigt bara... HOPPAS det kommer mycket mycketmycket..
So förra året vid samma tid då fanns det mycket snö...


100 lapp

Skrivet den 2011-02-21 kl 22:55:47 i kategorin Allmänt av Silla
PermalinkIdag kom jag på en sak ,vad jag var med om för några år sedan.

Jag satt på gården ( Imalmö när jag bodde där) och drack kaffe med dom andra kärringarna på gården. Vi satt och snackade och en av dom gick o plockade skräpet på bordet och kasta det i soprummet. Min cigarettask var tom så hon kastade den också..

Inte så mycket mer med det, vi fikade klart och gick hem. När jag var hemma kom jag på att jag skulle handla cigaretter ..Men vart var min sista hundralapp…?!?!?!

Visst fasen i asken, jag hade ju lagt den i asken för att handla cigg innan jag gick hem.

Snabba steg ner i soprummet och började rota, vart hade hon kastat skiten, där stod jag och rota när plötsligt dörren öppnades och gårdens ( NEJ MALMÖS STÖRSTA SKVALLERKÄRRING) kommer in..Hon kastar sin påse och går igen..Jag börjar förklara mig.

Öhh mina pengar ligger här någonstans..

Jaja sa hon och gick…

Dagen efter började telefonen KÄRRINGEN hade gått runt och sagt till grannar att Silla har ingen mat till Krille hon gick i soporna och letade efter mat till honom…

Men när man tänker efter så måste jag ju ha sett skit rolig ut. Inne rotandes bland sopor med stängd dörr…Ja det gör man bara om man är fattig..o det var jag…är jag...


Måndag morgon

Skrivet den 2011-02-21 kl 09:17:35 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Säg den glädjen som varar …Igår var My lite hängig på kvällen…( Jag som trodde hon började bli bättre och skulle på dagis i dag) när jag gick o la  mig märkte jag att hon sov oroligt och när jag kände på henne så hade hon hög feber..

Stackars liten Hon var bra en dag… Så nu ligger vi här tillsammans i sängen o håller på att vakna.

Vi får göra det bästa ut av det ….

Men tycker så synd om dom stora barnen, för hur man än vänder o vrider på det så blir dom drabbade.


Söndagsgodis..

Skrivet den 2011-02-20 kl 15:59:50 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Här hemma e det lugn o ro just nu.. My sover, Ken spelar.. Flickorna e på kalas, och Dennis e o spelar golf..
HÄRLIGT med liten egen tid...Egen o egen, ja då passar jag på att blogga lite..

Tack alla ni som mailar mig era komentarer och tack alla ni som komenterar..

Här händer det ju lite oliak saker hela tiden...
Men jag ska stoppa in lite olika foto från olika dagar...

Imorgon ska vi ha en tjej dag ( sminkdag, spa dag) Jag o tjejerna och Ken får vara fotograf..
Vi ska sminka oss och ha roligt..
Men det har tjuvstartat lite...
Kolla dessa finabilder från igår kväll...


My hörde vad vi skulle göra, så hon gick in på Emilias rum och började..
När Emilia kom in så sminkade hon henne också..
Jag tog aldrig foto när hon tvätta bort det, värsta spaet i köket när det var dags..

Krille o Cilla var här idag och hämta sin lampa..
Faktiskt blev den jätte fin... HEMMAGJORD o tjusig..

Det e så mysigt när dom är här, men jag får ont i mitthjärta när jag ser på Krille att han inte är gladför att han inte har ett jobb...Usshh jag vill bara gå in i hans kropp och gå o KNACKA DÖRR ( jag har mer självförtroende än han) o bara få ett o så går han dit..

Krille det kommer fixa sig... Det kommer det.... Ryck upp dig gubben....Smyg fota en bil som jag får förbi ofta.. Tycker den är så tjejig så jag har bestämt mig för att ha lika dant på min bil som jag köper.. Visst e den söt...

Jag har massa skor ute på blocket, får nog fota dom lite annorlunda så dom blir sålda... Men det blir ett projekt i dagarna har liksm inte tid idag...


Den goda efterrätten vi hade i fredes.. Kom också med på bild såg jag..
Riktig mys dag första dagen på lovet ( läs kvällen) så det var lite extra vid tvn...En liten bild av MYSAN pysan..
När hon vill ändra hår färg och vara pippis kompis...

En sak jag inte förstår... Det är att man inte hittar PIPPIsom uthyrare Typ HYR EN PIPPI på 2 timmar/500kr..
Vet ej om jag skrivit om detta för.. Men hade jag varit yngre så hade jag gjort det.
Jag tex letar efter en Pippi till Mys kalas... En pippi som kommer hit och leker med My...
Sitter o berättar historier, springer runt o busar..
Varför finns det INGA sådana..
Varför gör inte tejer det som en extra peng på helgerna.. Ojj vad dom hade kunnat tjäna pengar..
Ja nu e jag för Pippi. ;Men det finns ju andra man kan klä ut sig till o vara..

Ja jag vet inte varför ingen gör det och jag förstår inte folk som inte har ideer på att tjäna pengar..

Ja någon som läser min blogg kan ju nappa... Jag är för tjock och för gammal för det.
 
Men Nappa på ideen, sen kanske du kan öppna eget för det är många som vill ha något extra till just kalas och helt på våren o sommaren ute i trädgården..

PS!!! Det är en bra timpeng också..


PS! Vill man inte vara ensam, så delar man pengarna med enkompis som är Annika eller Tommy..
Eller APAN...ja det finns 100 miljoner sätt att göra detta på... MEN NEJ DÅ INGEN GÖR DET :-(Här har vi en som älskar att DANSA...Ja då hon kommer gå på dans..
Hon dansar med flickorna och med mig och hon har en super bra taktkänsla och super bra rörelser isin kropp..
Så hon kommer gå långt i sin dans.. O det vill jag .jag älskar när barn dansar ochnär dom gör det SNYGGT..
Finns inget värre än närman måste stå och titta på någon som inte kan röra sig..

Ojj nu var kl mycket, nu är det en kaffe innan jag ska väcka mysan o hoppas att Dennis snart kommer hem..
Denna vecka kommer jag bara jobba när jag kan...För barnen GÅR FÖRST...Dom har kommit så på sidan efter alla sjukdomar här hemma.. SÅ jag har bestämt.. ATT DOM KOMMER FÖRST DENNA vecka, sedan jobbar jag när jag kan. Ligger jag efter såmycket redan nu så kvittar en vecka.. INGET ska få stressa upp mig...

( Kvällsjobb den kommande veckan.))

Ha en fortsatt bra söndag...

HEJSVEJS...Ha det bra...

Enda fotot som blev bra på mig med mina ögonbryn ;-)

Lördag..

Skrivet den 2011-02-19 kl 20:28:24 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Lördagskväll, Dennis badar, Ken spelar, Flickorna tittar på någon film. My spelar piano och jag ligger o blir fetare i soffan..


Satt o titta i Ullaredsbloggen.. Fina saker som kommer in..Regnkläderna till barnen e ju toppen..
Synd man inte har råd att åka dit o handla..
Denna månad ska vi vara glada om vi har mat på bordet, med alla dessa räkningar och inget jobb..
Så ullared fårjag drömma mig vidare på...
DET ÄR SKÖNT ATT DRÖMMA SIG BORT

Jag har foto på mobilen som ska in här, men jag ahr inte hittat sladden.. och det vågar jag inte säga högt..

Närmsta timmen.
Noppa ögonbrynen
Lägga Mysan
Mysa vidare..

Ha en bra lördagkväll..


Mamma hjärta..

Skrivet den 2011-02-18 kl 16:13:09 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Sitter här med min lilla sjukling.. Idag är det fredag betyder sista dagen på skolan innan lovet.

Ken har ju inte varit där på hela veckan, för han e ju också sjuk. Bara flickorna som varit där.

Men nu är det SPORTLOV…

Lite om arbetsmarknaden: Min son han söker o söker o söker o söker jobb men får inga Stackaren.

Jag tom hjälper honom och letar,men han har den oturen att inte ens bli kallad på intervju. Jag önskar så att jag hade kunnat hjälpa honom, bara ställa honom på dressman, ikea, mediamarkt ja var som helst. En fabrik…precis vad som o säga Nu ska han jobba här…Men så går det ju inte till tyvärr.

Men det gör ont i mitt mamma hjärta…Önskar så att jag kunde hjälpa honom in men jag har ju inte alls dom kontakterna på några ställen..

Usshh måste känna hemskt att inte känna sig behövd någonstans..

Men som ett lager jobb, ja det finns ju bara till studenter nu mera. Det hade passat honom, affär kläders affär hade passat honom men mest av allt hade Gympa lärare passat honom bäst ..

Nu vakande My så fortsättning följer..


Trötter..

Skrivet den 2011-02-17 kl 12:53:07 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Här hemma, händer inte så mycket..My har blivit sämre, så vi ska åka in med henne senare idag. Så hon kan få den hjälpen hon behöver..För Ankan verkar inte hjälpa just nu..

Febern håller i sig, hon e svag och hängig..

Vi väntar tills vårdcentralen är stängd för dom har ju missat hennes lunginflammation förr så dom litar vi inte på. Så bäst att vänta o åka in där man e välkommen efter stängningstid på Vc…

Vi har sovit 10-15 min per timme i natt, det e hemskt för huvudet. Att inte somna o sova minst 4 timmar. Jag blir helt slut i huvudet kan inte tänka eller något. Idag går jag som en Zombie.

Nu är det kaffe dags… See you

 

PS! Fattar inte varför du tränar Marie..Skaffa en sådan här..


Tävling..

Skrivet den 2011-02-16 kl 23:18:50 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Tävla med BringBling to Everthing..Tryck härTänk va mysigt att vinna detta..
Gå in o tävla ni med..Berätta gärna att ni länkar från mig då..KRAM

Resedagbok..En resa på 100 mil startar med ett steg.

Skrivet den 2011-02-16 kl 13:00:39 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

TEMARESOR...
En resa på 100 mil startar med ett steg. Så jag testar att tävla..

Klart jag vill vinna en resa med familjen och blogga om den..Den hade ju varit perfekt för oss..
Barn i alla åldrar och älskar att blogga så det hade suttit hur bra som helst...
Solresor - Resor med charter, sista minuten, hotell och flyg

Vilken dröm om vi vunnit...Vi som letar efter resor för oss alla...

Kolla in denna länken om du själv vill tävla... Tryck här


Makeupstore

Skrivet den 2011-02-16 kl 12:24:07 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Jag är ju ingen sminktjej ( Kärring som Marie hade kallat det) Men jag vill så gärna…

Men har så svårt för att få det så där super snyggt som massa andra sminkar sig..

Utan det är alltid samma på mig, så nu har jag bestämt mig, att nästa gång ska jag gå till Make up store ( om nu det är bra, ska kolla runt vad andra tycker) och ta en sådan smink grej..

Ja typ att dom sminkar en och sedan blir det sminket mitt..

Så får jag dom rätta sakerna, för det jag har börjar ta slut och allt nytt jag köpt är bara så fel…

Så det har jag bestämt mig för… Ska göra det om en 2 månader eller 3 ;-)

 

Jag gick faktiskt dit en gång för ca 2-3 år sedan men hon som tog emot mig var så JÄDRANS fult sminkad så jag pallade inte sätta mig ner på stolen o be henne sminka som.

(ja kanske hon skulle gjort det annorlunda än hur hon själv såg ut, men det var så hemskt så jag ville verkligen inte)

Så jag sa att jag inte hade tiden just nu och återkommer. Hon ville gärna att vi skulle boka tid, men jag sa bara jag återkommer. Ville ju inte säga att NEJ jag vill inte att du sminkar mig för du kan inte sminka dig själv ens..Så taskig kan man inte vara…

Men nu ska jag göra ett nytt försök faktiskt..


Sandslott..

Skrivet den 2011-02-16 kl 12:04:11 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Jag blir lika fascinerad varje gång jag ser sandslott..PÅ bild, på riktigt eller vad som. Så tycker jag att det är så vackert..Att dom är så duktiga dom som gör det.. Önska jag kunde mina blir bara ett torn med en kvist på..
Man kanske ska öva i sommar, Jag ska nog ha en tävling med Dennis vem omgör snyggast på en timme när vi är på stranden..
Men mina kommer aldrig bli så här snygga..Aboslut inte...


Mysan..

Skrivet den 2011-02-15 kl 11:17:46 i kategorin Allmänt av Silla
PermalinkHemma hos oss just nu, försöker få i henne lite frukost en macka gick inte mer..
Jag behöver städa, men känner inte det dugg för det..
Senare idag kommer flickorna o ska vara hos oss i 2 veckor.. Så underbart..
Mer rörelse i huset...

Sängar..

Skrivet den 2011-02-15 kl 10:26:51 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Har suttit o tittat på olika sängar med kaffekoppen i handen...
My sitter o tittar på tv,hon har feber ochfått ögoninflammation, stackaren...
Men så tänkte ja att jag måste dela med mig av några sängar för det finns ju hur  många som helst...

Barn sängar kommer senare...Nu är det för oss "vuxna"


Verkar ju super mysig att läsa i...Inte sova o inte älska..

Ha ha

Manska nog inte vara hungrig..

Maggan du kunde haft denna ;-)

Ha ha ha

Ligger vi i samma ställning hela natten ;-)

Underbart...

Här kan man tvätta golvet lätt...

Inga mardrömmar här inte..

Samma här...Int evara hungrig närman går till sängs..

Praktiskt..

myspys..

Ja så det är egentligen bara fantasin som sätter gränser på hur man vill sova.. Collt va?...

My sjuk igen........

Skrivet den 2011-02-14 kl 22:45:51 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

:-(  Vad säger man...My han vara på dagis fredag ( när Ken va sjuk) och idag... O nu på kvällen kändes hon varm igen...o jo då 38 i feber...Vad betyder det ....Jo att jag har ett sjukt barn hemma i morgon..

Ja jag tycker synd om henne...FAN VA JAG HATAR HENNES DAGIS...Nej föräldrarna PÅ DET DAGISET...

Nu är det föräldra möte på torsdag...OJ OJ vad dom ska få höra...

Jag hinner aldrig i fatt mitt arbete...Jag kan fan lika bra lägga ner o skita i allt..

Stänga igen helt o vänta med att jobba tills hon börjar skolan ( eller börjar jobba) för jag känner att jag går på sparlåga just nu..

JUST nu i denna stund villjag bara NITA dom föräldrar som LÄMNAR sina barn SJUKA så att dom smittar..

Ja ni kan tycka vad ni vill......MEN DETTA är inte roligt...

Hon har inte fått vara frisk ens i 5 dagar i streck.....Blandat

Skrivet den 2011-02-14 kl 17:41:03 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Igår hitta jag en kartong med massa foto som jag haft långt inne igarderoben..

Jag skrattar så för jag hade dille en gång i tiden på att klippa i alla kort.. Så då blir resultatet så här tyvärr efter en tid ( läs flera år) Fattar inte idag vad jag höll på med..Men men…


När My såg den i badkaret, den svart o vita och på cykeln trodde hon att det var hon..
Melodifestivalen: Vilket skit,  i år är det bara skit, visst Brolle e super sexig men nej låten är inte bra.Jag tycker inga av dom var bra, det är liksom inga schlagerlåtar längre.

Jag har satt ut massa skor på blocket för försäljning, Shit vilka konstiga människor som hör av sig ibland är den ena knäppare än den andre…Vilka erbjudande dom ger en istället för att bara köpa o va tysta..

Sen kl 14 kom jag på att jag skulle vara hos läkaren ( den nya) kl 1330 idag… Helt glömt det. Ja mitt minne som ni vet är inte med mig så sistone…

 


Hjälpa oss i en tävling

Skrivet den 2011-02-14 kl 11:00:27 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Vi vill ju så gärna komma iväg. Så ju fler som tittar o röstar så kanske vi har en chans att vinna..
( inte för att jag tror det, för vi har otur i allt.. men ett försök)

http://www.fritidsresor.se/historien/?film=586

Titta på den filmen....
Tack Ska ni ha...
KRAMAR SILLA

GRATTIS REBBE <3

Skrivet den 2011-02-14 kl 10:18:22 i kategorin Allmänt av Silla
PermalinkGRATTIS älskade Rebecca på din födelsedag..
Hoppas du får en underbar bra dag och massa roliga paketer..

Sekunder

Skrivet den 2011-02-14 kl 10:16:33 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

God morgon..

Har ni haft den rädslan någon gång att Va fasiken nu är han/hon död..

Den e hemsk, helst på natten..

Dennis la sig tidigt igår för han hade huvudvärk, inte mer med det. Men han vakande hela tiden och hade värre o värre huvudvärk. Kl 02 säger han, Jag har så ont så jag tror jag måste spy..

Han går in på toan, jag somnar om. Men vaknar hela tiden för jag hör honom inne på toaletten.

Somnar om igen och vaknar kl 0415, Helt tyst men lampan är tänd och han är kvar i badrummet.

Jag ligger o försöker lyssna, men helt dött, jag hör ingenting alls.

Jag börjar tänk, men tänk om något hänt, tänk om han fått hjärnblödning så ont i huvudet han hade. Dessa sekunder när jag steg upp och gick mot badrummet var hemska.

Jag öppnar dörren, men ingen där. Jag ser att draperiet är stäng till badkaret där i den stunden tänker jag. ANEJ, han har tuppat av i vattnet.. Drar bort den o där ligger han som ett litet barn ( ja han e stor annars) o säger: Jag har så ont att jag vet inte vart jag ska ta vägen..

Sååååå glad jag blev att han var levande…dessa sekunder av ovisshet var hemska.

Så idag ligger han sjuk hemma och har jätte ont. Inte ofta han klagar på att han har ont någonstans.

Kram Silla


Morgon.....

Skrivet den 2011-02-12 kl 09:48:38 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Vilken underbar morgon att stiga upp till...Solen är frame och jag med den..
Helt underbart det var länge sedan, annarsär det så grått och muligt...

Idag ska Dennis iväg på golf och jag o Mysan ska hitta på något...Vet inte vad än..

Igår var det smörgåstårta och väninna på kvällen..Underbart...Det var ett tag sedan jag träffa henne..

Nu ska jag återgå till familjen...Ha en super dag alla...Det är flamenco festival i Jerez i Spanien...Ohhh vad jag skulle vilja åka dit.
Tittar o letar efter billiga resor men det e så jädrans dyrt att åka just dit.

Älskar Spanien men får vänta tills dom tänker sänka sina priser;-) som aldrig händer...

DÄR SKA JAG BO NÄR JAG BLIR PENSIONÄR...

Jipppiii

Skrivet den 2011-02-10 kl 09:29:25 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Titta, titta va jag trilla över för inga pengar alls...


500kr för allt...Det ärsom hittat...
Nu ska här MÅLAS, o Kläs om... VITT VITT VITT...
Så jädrans snyggt det komme bli...
Stackars Dennis som får köra runt o hämta saker jag hittar..
Men så här billigt kommer det aldrig mer bli ( tror ni, men jag hittar bara så billiga saker jag betalr inte mer) Men det kommer bli så snyggt när det blir klart...
NEJ vi börjar inte med det direkt, för vi har andra projekt vi håller på med just nu...
Så detta får stå en liten tid innan vi sätte igång...
Resultatet får ni se här sen...

Älskade Krille

Skrivet den 2011-02-09 kl 22:31:16 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Här kommerlite bilder på Krille från Thailand..( till familj o vänner som inte har honom på Fb)PÅ detta sista foto kom Lana också med ;-)

My dagis..

Skrivet den 2011-02-09 kl 09:19:47 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

God morgon..

Idag blev My lämnad på dagis Det första som kommer i kapprummet  är 2 EGO föräldrar med sina sjuka barn och lämnar dom. JAHA är tankarna om My, då kan hon bara vara på dagis i 2 dagar för att dom jädrans föräldrarna är så ego att dom lämnar sina sjuka barn så dom barnen kan smitta ner alla andra barn…

Så nu VET jag att My kan gå kanske 2 dagar sedan kommer hon vara sjuka i en vecka. Jag blirså trött på INTE MY utan på dom som smittar henne hela tiden..

Stackaren hinner ju aldrig vara bra ju..

Ken är sämre idag, så han ligger hemma. Han blev sämre o sämre i natt..

Ja då kommer snön nästa vecka.. har sett lite vårtecken i trädgården, men nu kommer väl snön gömma undan det o det tycker jag är skönt.. För då blir det ljust igen.

Sitter här med min kaffekopp och vet inte vart jag ska börja idag, vilket rum ska städas eller ska det bara surfas. Ken bredvid mig som spelar på min iphone och hostar o snyter sig i ett..

Måste hitta en present till Rebecca hon fyller år , men va fasiken ska man ge. Ja jag tycker inte det är lätt.Smink och allt annat fick hon i julas. ( nej jag vill inte köpa mer sådant för det ska inte bli gammalt, det är ju bara äckligt)

Iphad ;-) mmmm Iphone hade hon blivit överlycklig för. Men för dyr.. ja vi får se vad vi hittar på.

Jag hade gärna tagit henne på en helg i Barcelona ( hon övar ju spanska i skolan) men men inget jag hade fått troligtvis..

Ja vi får hitta på något…

Nu ska jag vara lite social..


He he Jag när jag var liten...


Lite blandat..

Skrivet den 2011-02-08 kl 22:57:47 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Lampan till Krille börjar ta fart...Blev så sugen på kyckling och potatissallad...mmm gott va det...

Sn kommer det lite bilder på våra sjukdagar..
Jodå vi har roligt ändå om dom e sjuka ibland..
Så dessa daar har varit blandade med städning och lekar...
My har sin kassaapparat som en telefon också... Här ringer hon och bokar bord till restaurangen jag ska gå på idag..

Här lagas det mat...


Snart kommer efterrätten..

mmm gott i gott gott..

En liten sjukling...:-(

Sen hade vi roligt med glasögonen...

O här kryper jag närmare o tar honom.....
( Min skjorta är det skönaste som finns, varm o ful)

O här sitter den andre sjuklingen sur för att haninte fick glasögonen när han ville ha dom..
Utan mamma tog dom och hade roligt...

Ja lite bilder från oss...


Dusch...

Skrivet den 2011-02-08 kl 22:22:01 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Kl är 22.18
Lilla Stumpan sover inte.. Hon har ont i huvudet mm mm..
Medans jag ligger här inne med henne så kan jag ju lika bra blogga lite...Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med hårschampo.

Idag läste jag på flaskan ”För extra volym och fyllnad”

Shit…inte konsigt att man går upp i vikt!!!

Från och med nu blir det att duscha med diskmedel.

På den flaskan står det ”Tar bort även det svårast fettet”

;-) // Kram Silla


Sorterar

Skrivet den 2011-02-08 kl 13:44:08 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Men denna e ju så bra nu i dessa "sortera" tider...


Sorterar ni?
Då menar jag sorterar ni eller fuskar ni??


Morfar

Skrivet den 2011-02-08 kl 11:17:38 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Idag skulle min älskade morfar fyllt år..

GRATTIS på din stora dag...


Är det inte konstigt , men att man aldrig glömmer vissa födelsedagar..
Det finns folk som jag inte träffat på minst 30år USHhh så gammal jag lät nu då..
Men somjag inte träffat men kommer ihåg vilka dagar dom fyller år på..

Sedan när den dagen kommer tänker man mycket på personen...
Ja jag tycker det är fantastiskt..
Barnen hemma idag också IMORGON hoppas jag så att domkan kommaiväg till skola o dagis så jag får något gjort..
Efter stormen inatt ligger det söndriga krukor i trädgåden (Maggan en va dom fick vi av dig)
Allt har blåst runt.. Men tyvärr så åkte inte all skit in till grannarna utan stanna kvar i vår trädgård..
Vi har säkert fått grannarnas skit in i vår, bara för att vi önskade i går när vi la oss att det skulle åka in till dom..

Solen är frame o jag blir så glad då... Riktigt lycklig.... Men det blåser...
Det ska ju snöa nästa vecka... Jag vill ju att det ska komma RIKTIGTmycket...
Tittar jag i bloggen från förra året så fanns det mycket snö i Feb..Så det håller jag tummarna på...

Igår köpte jag en till kista på blocket.. 50kr..som hittat...

Den ska också målas om..
Antingen ska den stå i sovrummet eller i Mys rum..

Nä nu måste jag göra nytta... Kram så länge..

STAFFAN

Skrivet den 2011-02-08 kl 10:47:05 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

GRATTIS på födelsedagen..
Hoppas du har det super mysigt och super roligt  där på andra sidan jordklotet...

Att du kramar dina sköldpaddor och alla anda roliga djur...
Ett stort GRATTIS från oss alla här hemma..Vill du locka tjejerna till dig så gör du så här:


Ta hand om dig o njut av din dag..
HURRA HURRA HURRA HURRA...

Mirek

Skrivet den 2011-02-07 kl 13:06:37 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Till minnet av Mirek..
1969.10.13-2002.02.07

Du är saknad av oss..


Lycka..

Skrivet den 2011-02-07 kl 11:41:09 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

LYCKA!

Krille o Cilla var här i går på middag.. Underbart att höra hur han haft det på resan. Underbart att få krama om honom.. ( tror inte han ycker detsamma, han tycker nog att jag är super löjlig)

Flickorna var också här hela helgen, underbart…

Men idag är My fortfarande dålig och Ken har blivit sjuk.. När slipper vi alla dessa sjukdomar..

Helgen har varit super skön, men jag ska erkänna att jag sovit rätt så mycket..

Har hittat en till kista på blocket som ska målas vit… UNDERBART…

Men den ska jag ha i mitt sovrum eller i Mys med hennes ”klä” ut mig kläder..

Inte hänt så mycket i vårat liv förutom handboll och mys denna helg…

Idag jobbar jag kväll för att barnen är hemma.

Hoppas ni andra har haft en mysig helg..


Blogg

Skrivet den 2011-02-03 kl 23:21:00 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Där finns bloggar som jag följer..Sen finns det nya bloggar som Jag tänkt följa för att personen verkar  rolig och skriver roligt.

MEN vad jag hatar när dom börjar ljuga, när dom ska försöka skriva så att dom är roligare än andra. När dom är tvungna att dra till en massa lögner för att LÅTA roliga.

Sådana bloggar tappar både läsare och kommentarer ..

En av bloggarn började skriva vi säger ca 10 dagar sedan, och redan förstört sin blogg med att ALLT händer henne..Ja precis ALLT..o sådant som inte händer liksom..Men det händer henne..

Har inte ni varit med om sådana bloggar??

 

Idag var My hemma från dagis IGEN..Hon var sjuk imorse när vi vaknade , här går det runt hela tiden..

Ett riktigt sjukthem..;-)


En sommar bild

Skrivet den 2011-02-02 kl 23:49:39 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Värme,sola, bada..Bara ligga o mysa vid stranden...Så skönt det hade varit..
Jag tittar alltid på såld på hus kl 17...Igår var dom´i Turkiet och idag i Spanien..
Då fick jag sådan reslust..
Hade jag haft pengar hade jag köpt en lägenhet i Spanien..Tänk att bara åka ner precis när man vill..
Så mysigt..

Av lustan började jag kolla in sommar foto och då hittade jag den här så denbjuer jag på...

En liten sommar bild..

Kroatsiens gator... Varmt o skönt..

Lista 3476 ;-)

Skrivet den 2011-02-02 kl 22:39:58 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Vilka är ditt favoritpar skor? Mina foppa tofflor som jag går inomhus med..Älskar dom.


Vad gör du?
Ligger i sängen och surfar runt.

När drack du sprit senast?
Räknas Baileys?? För det tar jag ofta..

Har du lugg?
Nej men ska troligtvis skaffa mig det..

Fest eller slacking?
Just nu måste jag faktiskt säga slacking.

Gillar du sport?
Jag gillar fotboll..

Vill du ha barn?
Har 3 plus 2 bonus så det räcker..

Vilka språk kan du?
Svenska och Engelska och Polska. Ytterst lite Ryska och Hebreiska.

Borde man röka på pubar?
Japp det borde man ’Märks det att jag är rökare*

Är du stolt över ditt liv?
Ja det är jag faktiskt..

Vilken låt lyssnade du på senast?
Sjörövar fabbe farfars far…

Vilken stad vill du åka till i skrivande stund?
Någonstans där det är varmt. Helst Spanien.

Har du ngt djur?  
Dammråttor

Har du ngr trummor?
Nä ha ha ha

Tittar du mkt på tv?
Ja det gör jag nog.

Har du varit med i lokaltidningen?
Jajamen

Vad kostar det du har på dig?
500kr ca


Vilken färg har dina väggar?
Vita

Vad gör du när du inte kan sova?
Läser eller surfar på nätet

Har du duschat idag?
Nä jag har faktiskt inte det. Så ofräsch är jag.

Vad gör du om ett år?
Kör runt i min egna bil..

Brukar du läsa horoskop, isf brukar de stämma?
Jag läser ofta, men lägger inte jättestor vikt på det.

Brukar du svära mkt?
Ja tyvärr alldeles för mycket. Ofta för att förstärka ord och känslor.

Bästa fikat?
Latte..

Det dyraste du äger?
Är nog min självrespekt.

Favoritpålägg?
Ägg och kavjar- Skinka med tomat ochmajonäs.

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Svarta leggings

Vad lyssnar du på just nu?
Mysans andetag..

Vad åt du senast?
Kyckling med potatissallad och vanlig grönsallad..

Favoritmånad?
Juli ÄlskarJULI..

Favoritdag?
Lördag..

Hårfärg?
Mörkbrun Men jag är väldigt mycket GRÅ också..

Choklad eller vanilj?
Vanilj just nu, det beror på lite

Vad har du för färg på tandborsten?
Blå och vit just nu…


Tattoo

Skrivet den 2011-02-02 kl 18:26:39 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink


Till er som tycker om att tatuera er och vet inte riktigt vad ni ska ha på magen...Så går ju denna bra!

Lite om allt..

Skrivet den 2011-02-01 kl 23:00:13 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Familjen sover och jag sitter uppe en stund till..Sitter o tittar på blocket som jag älskar.

Ja en dag utan blocket går knappt, inte för att jag köper utan mer för att det är roligt att se vad folk säljer..( jag har köpt saker där alltså)

Igår kom det en liten påminnelse från körkortet, så det måste jag ta tag i ..Jag vill ju ha mitt kort så fort som möjligt.*LÄS NU* Va ju så duktig ett tag men sedan blev My sjuk och Ken sjuk och annat hände här hemma, så jag fick ta dom pengarna till annat än kortet.. Men nu vill jag ha det…

Det kommer bli lättare för både mig och Dennis om jag fixar det snart..och roligare

Så på och spara igen ( hur fan det ska gå efter denna tid med sjukdomar och höga elräkningar) men det kommer gå på något sätt skam den som ger sig..

Ibland har jag så mycket att blogga om, men sedan när jag sätter mig så försvinner det från huvudet så blir det bara tomt liksom. Därför inläggen e så små och tradiga..

Jag har massa annat jag MÅSTE ta tag i, så det går runt i huvudet på mig.

Nu har jag bestämt mig, bröllopsklänningen ska säljas, och jag ska sälja alla märkesskor som bara ligger och aldrig använda och massa annat skit så alla dom pengarna tar jag till kortet..

För en intensivkurs blir det 11.500kr ska jag få ihop ( shit nu drömmer jag igen)

Sen håret, ja vad ska jag säga… Jag väntar tills jag varit hos den andre doktorn för att se om hon kan hitta felet (kanske galna kosjukan) innan jag klipper det.. TROR JAG.. Man vet aldrig med mig..

Snart är det födelsedag  ( kom jag och tänka på nu) Rebecca som fyller 14år och My som blir 3år.

Det ska vi fira med ett kalas för alla 3. För Emilia fick inget kalas när hon fyllde år..Så vi slår ihop alla 3 då. Ken fick välja och valde Astridlindgens värld..

På tal om det så ska vi åka till sommaren igen för MY vill jätte gärna hälsa på sin kompis Pippi.

Jag sitter o tänker på något roligt att skriva som hänt. Men jag har ju inte varit någonstans så inget speciellt har ju hänt..Sedan andra små roliga saker skriver ju jag på FB, så då kommer jag inte på dom här.

Jo, jag har en till sak på min önskelista och det är ett Attract gå band.. Jag har LOVAT att gå på det en timme på morgonen och en på kvällen.. MEN det e fan att dom e så dyra.. 3000kr/4000kr är svinigt dyrt tycker jag. När man egentligen kan gå ut och gå gratis. Men sedan e det SILLA …Som är rädd för mörkret ( det visste ni inte eller hur) och ingen motivation till att gå när det är kallt och regnigt.

( inte ens när solen skiner , så ett gå band hade passat mig perfekt) Plus mina Zumba skivor som jag fått utan Marie TACK MARIE hade gjort så jag gått ner alla dom kilo jag gått upp…

Jag är en hemma människa och kommer alltid vara det så för mig hade det passat mycket bättre.

Nej nu ska jag komma i säng, så jag kan vara människa imorgon.

KRAMAR SILLA


Titta vilken fin Tårta Jeanette gjorde till Luna på hennes 1årsdag...
God var den också...


Förstånd...

Skrivet den 2011-02-01 kl 22:27:34 i kategorin Allmänt av Silla
Permalink

Vad säger en man som
sitter i vattnet till midjan?  

Det här går över mitt förstånd.....